Ιδιωτικά Έργα

Η εταιρία μας ασχολείται με την ολοκληρωμένη κατασκευή ιδιωτικών έργων. Αναλαμβάνουμε το:

  • Σχεδιασμό
  • Έκδοση όλων των απαραιτήτων αδειών
  • Επίβλεψη
  • Κατασκευή

Παρέχουμε υπηρεσίες από το στάδιο εύρεσης κατάλληλου οικοπέδου προσφέροντας υπηρεσίες  από το "μηδέν’ μέχρι  την παράδοση του ‘’κλειδιού στο χέρι’’. Είμαστε, επίσης, οι εργολάβοι που ειδικεύονται  στην κατοικία την  επαγγελματική στέγη καθώς και τις ξενοδοχειακές μονάδες.
Η εταιρεία μας ειδικεύεται στο σχεδιασμό του κτιρίου. Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι μηχανικοί μας ασχολούνται με το σχεδιασμό σύγχρονων, παραδοσιακών αλλά  και διατηρητέων κτιρίων. Αναλαμβάνουμε την εύρεση κατάλληλων οικοπέδων, την διεκπεραίωση όλων των απαιτούμενων νομικών διαδικασιών, το σχεδιασμό των κτιρίων, με την έκδοση όλων των απαραίτητων αδειών και εγκρίσεων, την σύνταξη του προϋπολογισμού και ποιοτικών στοιχείων, καθώς και την παρακολούθηση - επίβλεψη της κατασκευής σε όλες τις φάσεις με σύνταξη έκθεσης προόδου ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
Στο πλαίσιο της μακρόχρονης εμπειρίας μας στο χώρο γνωρίζουμε και συνεργαζόμαστε με εταιρίες και επαγγελματίες που διακρίνονται για το  ήθος  τους και την ποιότητα της εργασίας τους, την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων και τις τιμές τους.
Στόχος μας σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε, εκτός από το μέγεθός του, είναι τα εξής:

  • Ο σωστός σχεδιασμός.
  • Η βέλτιστη αναλογία ποιότητας-κόστους.
  • Το άριστο αποτέλεσμα.
  • Η ικανοποίηση του πελάτη.

Αντικείμενα μας είναι: μονοκατοικίες (αγροτικές και αστικές), πολυκατοικίες, κτίρια μικτής χρήσης (γραφεία, καταστήματα, κατοικίες), επαγγελματικοί χώροι, καταστήματα, εμπορικές εκθέσεις, βιομηχανικοί χώροι, κτίρια γραφείων, ξενοδοχεία, τουριστικές κατασκηνώσεις, εκκλησίες, θρησκευτικοί χώροι και τζαμιά.

Οι υπηρεσίες μας ολοκληρώνονται με τη δυνατότητα ανάληψης της κατασκευής του έργου. Παρέχουμε εκτός από τις δεδομένες πιστοποιήσεις, συνεργάτες με μακροχρόνια εμπειρία στο εργοτάξιο, με συνεχή παρουσία στο έργο επιτόπου. Ανταγωνιστική σχέση ποιότητας - κόστους και ακρίβεια στην τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων.
Παράλληλα κατασκευάζουμε κτίρια κατοικιών προς πώληση. Η κατασκευή πραγματοποιείται σε οικόπεδα ιδιόκτητα ή αντιπαροχή. Η δουλειά μας διακρίνεται  για την εργονομία στους χώρους, την ποιότητα κατασκευής, την στήριξη των πελατών μας μετά τις πωλήσεις καθώς και την ταχύτητα της κατασκευής.