Καλωσορίσατε στο Αμοιρίδης και Συνεργάτες

Δεν έχει δημιουργηθεί ακόμα περιεχόμενο για την αρχική σελίδα.

Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται από το 1996 με ιδρυτή της τον κύριο Αμοιρίδη Μιχαήλ Διπλωματούχο Πολιτικό Μηχανικό του ΑΠΘ και εδρεύει στην Ξάνθη. Απαρτίζεται από συμβούλους Μηχανικούς με εμπειρία στο σχεδιασμό και την κατασκευή, έτσι ώστε να καλύπτονται όλα τα τμήματα της μελέτης και της κατασκευής, με αποτελεσματικότητα και συνεχή υποστήριξη,από τα πρώτα στάδια του σχεδιασμού έως και την υλοποίηση του έργου.

Βασική μας επιδίωξη και πλέον επίτευγμά μας είναι η διεύρυνση του κύκλου εργασιών και σε άλλους τομείς. Έτσι παρέχουμε υπηρεσίες ολοκληρωμένης υποστήριξης στο σχεδιασμό και την κατασκευή κατοικιών αλλά και στην ίδρυση βιομηχανικών και ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την εύρεση κατάλληλης γης, την αδειοδότηση και τέλος την λειτουργία τους. Δεν θα μπορούσε να παραλειφθεί και η πενταετής ενασχόληση μας με την αποπεράτωση δεκάδων ιδιωτικών και δημοσίων έργων με αντικείμενο Οικοδομικό, Υδραυλικό και Οδοποιίας.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες από την εγκατάσταση έως την λειτουργία επιχειρηματικών σχεδίων, συνεργαζόμενοι με έμπειρα γραφεία δικηγόρων, λογιστών και οικονομικών συμβούλων. Μας εμπιστεύονται επιχειρήσεις και ιδιώτες όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από άλλες χώρες όπως η Γερμανία, η Ιταλία, η Βουλγαρία, η Τουρκία και η Αίγυπτος.

Σκοπός της εταιρίας είναι η παροχή αξιόπιστης τεχνικής και σχεδιαστικής υποστήριξης στον τομέα των κατασκευών, σύμφωνα με τις σύγχρονες τεχνολογικές απαιτήσεις. Η Άμεση - Προσωπική σχέση με τον πελάτη, ανεξάρτητα από το χρηματοοικονομικό μέγεθος του κάθε έργου, αποτελεί πρόσθετο συγκριτικό μας πλεονέκτημα.